1. Wachtwoord vergeten?
Zoeken
 

LEFTO heeft al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van horeca en marketing. Wij brengen horeca leverancier en afnemer samen en bieden u een reeks aan voordelen.

Doordat wij samenwerken met HACCP gecertificeerde leveranciers kan de afnemer rekenen op kwaliteit zoals hij die gewend is. LEFTO maakt inkopen aantrekkelijk door de scherpe prijzen, hiernaast staan toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid hoog bij ons in het vaandel! 

Voordelig inkopen voor u als afnemer 

Om voor u de meest unieke en interessante aanbiedingen te verzamelen staat LEFTO continu in contact met diverse horeca leveranciers in heel Nederland. Ons streven is om u de beste aanbiedingen van alle horeca leveranciers in één oogopslag te presenteren.

Wij geven de aanbiedingen praktisch en overzichtelijk via onze website weer. U kunt kosteloos en 24 uur per dag een bestelling plaatsen en gebruik maken van heel veel aanbiedingen, voordelig inkopen was nog nooit zo makkelijk.

Schrijf u hier kosteloos in en ontvang binnenkort de beste aanbiedingen uit uw regio!


Eenvoudig en doelgericht uw producten aanbieden

LEFTO biedt u als horeca leverancier direct een extra verkoopkanaal, welke u ter aanvulling op uw huidige verkoopstrategieen eenvoudig kunt toepassen. Onze website is gebaseerd op een unieke database die het mogelijk maakt om doelgericht en in uw eigen afzetgebied food en non-food 24 uur per dag aan te bieden.

Wij zorgen ervoor dat uw aanbod professioneel gepresenteerd wordt. Met slechts enkele handelingen direct een groter bereik met uw aanbiedingen, onder uw eigen voorwaarden en condities!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen dan kunt u hier uw gegevens invullen.